Byt bilen mot en lådcykel med el

Bränslepriserna ökar, du har tänkt så många gånger att det hade varit bra att börja cykla till jobbet. Men, du behöver ha med all den där packningen eller det känns tungt. Ibland är tanken god, men något tar fortfarande emot för att göra den där positiva förändringen.

Lådcyklar med el

Det har funnits lådcyklar på marknaden ett tag nu, med den kan du ta med dig din packning, dina barn eller husdjur. Den är däremot tyngre än en vanlig cykel och du vill såklart resa bekvämt. Nu finns batterier som är små och starka nog för driva en cykel och med den tekniken har lådcykeln blivit en utmärkt ersättare för bilen. Är en lådcykel ett alternativ för dig? Ta en titt här och se vad marknaden har att erbjuda.

Frisk luft och motion

Vilken cykel som helst är ett bättre alternativ än bilen för våra vardagsresor. Detta är vi ändå medvetna om. Vi vet också att frisk luft och motion gör oss gott. Allt fler gör medvetna val för att minimera utsläpp i naturen. En lådcykel med el kan vara ett annat alternativ för att kombinera den nivån av bekvämlighet vi är vana vid med de förändringar vi vill göra.