För dig som är intresserad av fordon

Du är långt ifrån den enda som är intresserad av bilar och andra typer av fordon. Förutom att du kan läsa om olika varumärken, fordonets historia och meka på din egna bil finns det fler saker du kan göra för att utöka ditt intresse.

Modell och byggsatser

Som barn var det många som byggde ihop bilar, båtar, flygplan och andra fordon. Men det många glömmer bort är att det finns bra byggsatser som är tillverkade för vuxna. Oavsett vilken typ av fordon du gillar så finns det bra och utmanande bygguppsättningar. Om du till exempel är intresserad militära fordon finns det många passande modellbyggen för dig.

En bygguppsättning innehåller många små beståndsdelar som du med hjälp av lim ska sätta ihop för att bygga ett modellfordon. Det finns både de som är enkla och de som är mer avancerade. Är du helt ny kan det vara bra att börja med en enklare för att sedan köpa fler och avancera allt eftersom ditt intresse växer.

Vill du köpa hem byggsatser kan du gå in på Hobbyland. Där finner du ett brett utbud på olika varianter av modeller. Du hittar allt från modeller till böcker, färg och verktyg.