Upplev Formel 1 i Austin Texas

Intresset för motorsport i Sverige är relativt stort där många av oss följer allt från rally till Formel 1. Oavsett om du väljer att titta på TV eller vara på plats för att se tävlingarna är det alltid spännande. Speciellt om du tittar på Formel 1 där förarna är bland de bästa i världen, bilarna går otroligt fort och låter mycket.

Har du aldrig fått uppleva en tävling i Formel 1 på plats är det dags att göra det. Läs mer här för mer information om resor och biljetter. Har du en gång varit på en tävling kommer du vilja göra om det.

Olika tävlingar – Olika upplevelser

Tävlingar under året i Formel 1 delas upp bland olika länder och världsdelar. En del tävlingar är även annorlunda eftersom de inte körs på en bana. En av dessa tävlingar är Monacos Grand Prix som körs på stadens gator på en uppgjord bana, vilket gör att du kommer väldigt nära tävlingen och spänningen. En annan stor upplevelse inom Formel 1 är tävlingen i Austin Texas, med tokiga fans och en helt fantastisk inramning. Om du måste välja mellan tävlingar är det dessa två som vi skulle rekommendera att du åker och tittar på. Har du chansen att åka till en annan tävling ska du självklart ta den!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *