Härliga tider de svenska vägarna i sommar

Om du har problem med att välja vad du ska göra i sommar och var i vårt vackra land du ska spendera din semester, kan det vara värt att fundera över en bilburen semester där du helt enkelt åker runt mellan olika orter och upplever så mycket som möjligt. Den svenska sommaren består av fantastiska grillningar, dunkande festivaler, nattliga bad och däremellan krocket, kub, sol, jordgubbar och lata dagar med radions sorl i bakgrunden. Njut av den svenska sommaren med bilen som bas, och låt upplevelserna och möjligheterna styra vart du beger dig just idag.

Körkort behövs såklart

För att kunna vara en god medtrafikant och bidra till god stämning på vägarna behöver du ha ett giltigt körkort och vara uppdaterad om trafikregler och vett och etikett i trafiken. Du som inte redan har ett körkort kan snabbt och enkelt ta körkort via en auktoriserad trafikskola, som hjälper dig med både teoretiska och praktiska delen av körkortet. Ett körkort för bil och MC betyder frihet och möjlighet att själv bestämma var du spenderar dagen och natten, och vart du sedan styr kosan imorgon. Här kan du läsa mer om vad som gäller.

Hitta alla pärlor

Att upptäcka Sverige via bil eller motorcykel är ett spännande sätt att se vårt avlånga land, och med bil tar du dig lätt till de olika sommarpärlorna Halmstad, Båstad, Torekov och Österlen. Du kan också passa på att besöka storstäderna Stockholm, Göteborg eller Malmö när du ändå är på väg, och varför inte ta en avstickare och hälsa på den där gamla vännen som det var alldeles för länge sedan du såg? Med en bil är du fri att ta dagen som den kommer, och med ett tält i bakluckan kan du lätt slå läger på någon trevlig camping innan du fortsätter äventyret dagen efter.Njut av den svenska sommaren via bil eller MC du också!